Garagepoorten Baal

WIJ ZIJN TORO-TECHNICS - GARAGEPOORTEN BAAL

Toro-Technics is dé specialist in het plaatsen van garagepoorten, carports en bedrijfsdeuren. Wij zijn gevestigd in Werchter, Vlaams-Brabant. Wij bieden u hoogwaardige producten aan van Ryterna die uw woning of bedrijf een karaktervolle uitstraling geven. Een persoonlijke benadering, doorgedreven maatwerk en een heldere communicatie zijn de sleutelwoorden in onze aanpak.

Naast de gebruikelijke sectionale poorten zijn wij ook gespecialiseerd in openslaande garagedeuren, garagepoorten met loopdeuren en bijpassende zijdeuren.

Hebt u de mogelijkheid niet om uw wagen tussen 4 muren te plaatsen en zodoende te beschermen? Een carport van Ryterna lost dit probleem voor je op. Onze hoogwaardige carports beschermen je wagen ‘s winters tegen de vrieskoude en ‘s zomers tegen dat licht briesje dat snel veranderd in onweer.

Ook de zelfstandigen onder ons verzorgen wij graag met bijpassende industriële poorten.

Vraag een vrijblijvende offerte 

KWALITEIT EN VEILIGHEID - GARAGEPOORTEN BAAL

Al onze bedrijfsdeuren zijn geproduceerd volgens de EN ISO 9001-2000 kwaliteitsnorm. Producten worden getest om te voldoen aan CE vereisten volgens de Europese standaard EN 13241–1 en zijn voorzien van vingerknel beveiligde panelen, veerbreukbeveiligingen en andere uitrustingen om veiligheid te garanderen.

Onze deurpanelen van garagepoorten Rotselaar bestaan uit een 40 mm dikke “sandwich” constructie waarbij de verzinkte binnen- en buitenbeplating is voorzien van een UV-bestendige laklaag. De paneelconstructie is gevuld met een polyurethaan hardschuim. In combinatie met de weerbestendige afdichtingen aan bodem, top en zijkant van de deur zorgt dit voor een optimale thermische isolatie.

garagepoorten Rotselaar

SOORTEN GARAGEPOORTEN BAAL

1. SECTIONALE GARAGEPOORTEN BAAL R40

De sectionale poort, Ryterna R40, is de meest verkochte garagepoort voor woningen. Deze garagepoort wordt op maat gemaakt en is leverbaar tot een breedte van 3,5 meter en een hoogte tot 2,5 meter. De zichtzijde van de garagepoort is leverbaar in verschillende soorten profileringen, waarmee u zowel een traditionele uitstraling als een moderne uitstraling aan uw garage kunt geven. Daarnaast is het mogelijk om uw garagepoort uit te voeren met extra decor elementen of vensters.

Extra bijzonder zijn de deuren met een retro design. In deze uitvoering is het gemak van een plaatsbesparende sectionale garagepoort gecombineerd met de uitstraling van de deuren van een oud koetshuis. Maar ook voor moderne woningen hebben wij speciale uitvoeringen zoals de 3-D en metal coatings.

De 40 mm. dikke panelen van deze garagepoorten hebben een hoge isolatiewaarde en grote stabiliteit. Het met PU hardschuim isolatie gevulde stalen deurblad is verzinkt, voorzien van een primer, UV bestendige coating en eindlaklaag in de door u gewenste RAL kleur. Kortom, aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Door zijn ontwerp vereist de R40 een minimaal benodigde zij- en bovenruimte. Het verenpakket wordt in de fabriek voor-geïnstalleerd in de geleiderails waardoor de garagedeur eenvoudig is te monteren.

Voor extra comfort is het mogelijk om uw garagepoort uit te voeren met een middenmotor en afstandsbediening. De motoren zijn standaard voorzien van 2 handzenders. Afhankelijk van het gekozen type is het zelfs mogelijk om uw garagedeur door middel van uw smartphone te bedienen. Zo is zelfs uw garagepoort mee met de toekomst !

Vraag een vrijblijvende offerte Bekijk onze realisaties


2. SECTIONALE GARAGEPOORTEN BAAL TL

Voor de grotere poortopeningen, tot 6 meter breed, biedt Ryterna de sectionale garagepoorten Rotselaar van het type TL aan. Deze garagedeuren zijn net als de R40 voorzien van 40 mm dikke stalen panelen die gevuld zijn met een PU hardschuim isolatie. In plaats van een in de geleiderails ingebouwd verenpakket is de TL uitgevoerd met traditionele torsieveren. Net als bij de R40 is de TL leverbaar in een breed scala aan profileringen, kleuren en uitvoeringen.

Garagepoorten Rotselaar

Vraag een vrijblijvende offerte Bekijk onze realisaties

3. OPENSLAANDE GARAGEPOORTEN BAAL

Dit is dé flexibele oplossing voor gebruik in zowel garages als andere gebouwen en een goed alternatief voor iemand die weinig hoofdruimte heeft in de garage. De dubbele deur kan geleverd worden in elk gewenst RAL- of Metallic kleur of in een hout imitatie en is bovendien verkrijgbaar in alle paneelmodellen. De deuren kunnen worden uitgerust naar uw wens met RVS decoraties, vensters, een kattenluik, een brievenbus of een ventilatierooster. De scheidingswand (waar de deur opengaat) van de deur kan zich in het midden bevinden of in enige andere redelijke verhouding 50:50-60:40-40:60-70:30-30:70 . Alle deuren worden op maat gemaakt. Alle maten zijn mogelijk, hoewel de meest gekozen maten tot 2,5 meter hoog en tot 3 meter breed zijn. Er geldt echter een maximum van 6 meter breed tot 10 meter hoog.

4. ZIJDEUREN 

Onze zijdeuren bestaan uit 40 mm dikke panelen en zijn in vele uitvoeringen leverbaar. De horizontale paneelverdeling is steeds perfect afgestemd op de hoogte van de garagedeur. De zijdeuren zijn met diverse dorpel types verkrijgbaar. Driepunts vergrendelingen of paniekstangen zijn optioneel leverbaar. (Bij breedtes groter dan 1,3 m adviseren wij onze openslaande garagedeur met dubbele vleugel.)


5. LOOPDEUREN

Onze zijdeuren van garagepoorten Rotselaar bestaan uit 40 mm dikke panelen en zijn in vele uitvoeringen leverbaar. De horizontale paneelverdeling is steeds perfect afgestemd op de hoogte van de garagedeur. De zijdeuren zijn met diverse dorpel types verkrijgbaar. Driepunts vergrendelingen of paniekstangen zijn optioneel leverbaar. (Bij breedtes groter dan 1,3 m adviseren wij onze openslaande garagedeur met dubbele vleugel.)

Vraag een vrijblijvende offerte 

6. ZIJWAARTSE GARAGEPOORTEN BAAL

Soms is het niet mogelijk om voor een normale sectionaalpoort te kiezen, omdat u bijvoorbeeld niet voldoende plek hebt bij het plafond. Met een nieuwe zijdelingse sectionaalpoort is dit voortaan totaal geen probleem meer. Voor de zijwaartse of horizontale sectionaaldeur kiest u bovendien tevens als u bijvoorbeeld uw garage ook als fietsenstalling gebruikt en deze niet continu wilt openen als u met de fiets naar binnen of buiten loopt. Deze deur is dan praktisch omdat de deur veel lichter over de rails loopt dan de andere garagepoorten. Daardoor is deze eenvoudig te openen en sluiten en de deuropening aan te passen in de breedte die u wenst. Wilt u dus niet met de gehele auto naar binnen of buiten, kunt u deze ook slechte een stukje opendoen, zodat u net met de fiets naar buiten kunt lopen. U hebt bij de zijwaartse sectionaaldeur dus ook geen extra inloopdeur nodig voor uw garage.

Wanneer u besluit om een nieuwe zijdelingse garagedeur van garagepoorten Rotselaar te laten installeren, dan komt het kiezen van kleuren en een design ook zeker om de hoek kijken. Het aanzicht van uw zijdelingse sectionaaldeur wordt beïnvloedt door het juiste palet aan verfkleuren, verschillende motieven en natuurlijk hoe dit geheel aansluit op de rest van uw woning. Wanneer u voor de juiste kleuren en motieven kiest, kan er een exclusieve uitstraling gecreëerd worden. Wilt u geen stalen zijdelingse sectionaalpoort voor een moderne woning, maar in plaats daarvan liever uw huis een klassieke of romantische uitstraling geven? Er zijn tegenwoordig ook bijvoorbeeld motieven van massief hout, voor een natuurlijker aanzicht. Met de ruime keuze aan mogelijkheden past u uw poort helemaal aan naar eigen wens.

Vraag een vrijblijvende offerte >>> Bezoek onze facebook pagina 
>>> Bekijk hier nog enkele videobeelden
>>> Bekijk hier de routebeschrijving

Garagepoorten Baal

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x