Carports

Carports in aluminium

Carports hebben dan wel geen vier muren zoals een garage, maar ze zijn net zo veelzijdig. De meeste mensen kopen een carport om hun auto te beschermen; onze op maat gemaakte aluminium carports doen dat en nog veel meer.

Zo kan een carport ook als een terrasoverkapping dienen om u zo een plek te geven om te picknicken of een barbecue te houden. Wat als je graag yoga in de tuin doet, maar het regent? Een aluminium carport is perfect om u een buitenruimte te geven om u te beschermen tegen de weerselementen. We kunnen ook een kleine berging aan de carport maken in het geval dat u een beetje extra opslag nodig heeft.

Onze carports, carports met berging en dubbele carports beschermen uw auto en geven u extra opslagruimte. Aluminium carports hebben dus meer dan één nut en ze kunnen een waardig alternatief zijn voor duurdere constructies die misschien niet aan al uw behoeften voldoen.

Wanneer we spreken over ‘op maat gemaakt’, dan misbruiken we die woorden niet. We menen het echt. Onze aluminium carports zijn uitgerust met een dak in polycarbonaat of gelaafd glas en we hebben ook een hele reeks RAL-kleuren om uit te kiezen. Onze medewerkers kunnen u bijstaan om de juiste op maat gemaakte aluminium carport samen te stellen die past bij uw budget.

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x